lana19 20 597 Опубліковано: 27 червня, 2018 @Olima, Расскажешь,как тебе эта штукенция. На форуме девочка так ее хотела, а когда видео посмотрела - сказала, что быстрее руками. Ну и поздравляю с новенькой девайсиной! Пусть только радует и облегчает жизнь! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 14 липня, 2018 А мене дівчата так роздразнили голубцями серед тижня, що я ледве дочекалася вихідних - відірвалася на фаршированому перці (голубці в мене в сім'ї не їдять, а собі одній готувати якось не звикла). Перший раз тушкувала в мульті-скороварці, мені сподобалося, 20 хв. без часу на нагрів (ще десь хв. 15-20) повна каструля, перець добре протушився, пройшов соусом. Отож я з охотки наїлася, як каже моя мама "як павук". Скажіть, будь ласка, яким томатним соусом ви користуєтесь? Я все життя в сезон закриваю просто перемелені помідори для томатних соусів і зажарок. І от цього року разтратилася якось раніше, ніж почався повноцінний сезон помідор. Для перцю купила Чумак томатну пасту, так от, якась вона мені "общепєпітом" віддає, чи, може, я просто не звикла,чи, може, просто, багато поклала? 3 Kira, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 14 липня, 2018 Мне тоже паста это как в столовке.... Я и счс беру помидоры- перебиваю блендером. 3 inucya, Kira та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 15 липня, 2018 Наталочка, @Магда, для зажарок і різних соусів я роблю домашню томатну пасту. А ось сестрі подобаються перемелені помідори, як у тебе) 4 inucya, valuhka, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 15 липня, 2018 Натал, а пасту ты делаешь ка-то по-особенному (рецепт) или просто выпариваешь до состояния пасты? 2 inucya та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 15 липня, 2018 Ага, выпариваю. Но сначала кипячу сок, отстаиваю, сливаю отстоянную водичку, затем выпариваю. В зависимости от самых помидор, бывает очень густой и насыщенно красный. А бывает как то не очень ((( Но все равно, томатная паста всегда своя))) без загустителей и всяких Ешек)) 5 valuhka, Kira, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 15 липня, 2018 Спасибо, а то для меня сок занимает слишком много места 4 inucya, fronya40, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 15 липня, 2018 Валюш, да не за что!)) Будут помидоры , покажу все и распишу. Ведь иногда и такие рецепты нужны? 4 valuhka, Kira, Фрезия та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 15 липня, 2018 Валюш, да не за что!)) Будут помидоры , покажу все и распишу. Ведь иногда и такие рецепты нужны? Спасибо, конечно нужны и гораздо чаще , чем с анчоусами (например) 3 Natali06, Kira та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 15 липня, 2018 А мне один раз некогда было выпаривать томаты, так я добавила в соус крахмал для густоты. Нормально так получилось. Единственное, пропорции были на глаз и я их нигде не записала. 3 Kira, lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 15 липня, 2018 @Natali06, Наташенька! Ещё как нужны. Я вот прочитала и прозрела:) не догадывалась я отстоять сок и слить жидкость. 3 Natali06, valuhka та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 липня, 2018 @Olima,я когда варю кетчуп- то ложка на 5 л. Только в пасту смысл? Надо ж выпарить, чтобы концентрация была, а не густота.мне так кажется. 4 inucya, Olima, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 15 липня, 2018 Вот и мне всегда вода мешала, а вылить не додумалась 1 Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 15 липня, 2018 Та я тоже раньше выпаривала до " посинения"))) , а потом мама сказала , чтобы я давала отстояться. Но паста даже и на цвет красивее, если лишнюю жидкость убирать. 3 fronya40, Kira та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 27 вересня, 2018 Вчера приготовила вкусную рыбку - маринованную скумбрию. Готовиться буквально 10 минут. Скоро будет рецепт.;-) Рекомендую! Ждемс!!! Осталось скумбрию найти вкусную и по приличной цене 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 27 вересня, 2018 Валюша, у меня всегда 3-5 штук лежит в морозилке, в акции покупаю.) Мне она всегда вкусная и в любом виде. Самая благодарная рыба в приготовлении. Придет Ланочка и мне поможет.) 4 lana19, valuhka, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 27 вересня, 2018 И у меня в морозилке лежит!!! Жду рецепт!!! 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 28 вересня, 2018 Скумбрия маринованная горячим способом 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 30 вересня, 2018 У нас сегодня ужин в японском стиле. Накрутила роллы из того что было. Все наелись и палочками наигрались.) 11 Grypana, Kira, N@T@ та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 30 вересня, 2018 @Elenka, какой красивый и вкусный ужин! 3 fronya40, Алцьона та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 30 вересня, 2018 @Kira,Наташа, спасибо! 2 fronya40 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 травня, 2019 Всем привет! Что-то совсем мы эту тему забросили. Рассказывайте, кто что готовит, а то у меня кризис жанра случился в очередной раз: не знаю, чем домашних кормить. 3 Алцьона, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 26 травня, 2019 3 часа назад, УкраИнка сказал: Рассказывайте, кто что готовит У нас сьогодні піца з куркою, кальмарами, шампіньонами, болгарським перцем та оливками. Була... Ми сьогодні бігали марафон в "Пробігу під каштанами", прийшли додому я нашвидкоруч зробила піцу, і ми в темпі марафону з'їли її На фото видно час - різниця в пів годни між цілою піцою щойно з духовки, і шматочками, що залишилися :) На десерт була полуниця і кава. 8 1 Natali06, УкраІнка, inucya та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 травня, 2019 Натусічка, я прямо в захваті від вашого марафону! і від піци також! у мене, як і Іннусіка, криза жанру... ааааааа, я трохи забула))), у мене вчора була турецька піцца! Але іі успішно з'іли " работники по найму"((( 4 Алцьона, Магда, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 26 травня, 2019 Магда-Наталочко! Дуже апетитна піца у тебе! 2 Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах