Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 13.02.2023 in all areas
-
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 6 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Зробила два Повітряних снікерса. Маленький поїде з сусідкою до Луцька. Другий для моєї парикмахерки, заказала на День Валентина. -
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 4 others reacted to Elenka for повідомлення в темі
Я хинкали готовила с мясом, сыром сулугуни. Тесто крутое как на пельмени. Делала тесто заварное в хлебопечке. Фарш не острый, он и не должен быть острый, перец черный и красный острый опционно, зелень(желательно кинза), лука много и достаточно воды ледяной смешать, чтоб потом сок был в готовом хинкали. Никакого чеснока там быть не должно! Ну, и при лепке хинкали должно быть 40 складочек, круг теста размером с чайное блюдце, фарш размером с котлетку. Получается легко 40 складочек, но не стоит заморачиваться, можно меньше))) Я потренировалась на паре штук 40 складочек и хватит. Это вкусно! Очень вкусно, много не съесть домашних хинкали 4, ну, 5.И фсе. С сыром вкусно, но не мое. Еще с грибами готовят, но тоже такое себе, непонятно мне. P. S. Есть у нас в городе популярный грузинский ресторан Пури чвени (Хлеб наш), была там попробовала хинкали и решила дома сделать. Ну, что сказать, свои домашние гораздо вкуснее. Готовьте, это не сложно. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
А я сьогодні манти ліпила пробувала різні способи ліпки потім відмахнулася, наліпила класично, бо всі ті квіточки красиві тільки в ютюбі -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Лана, давай рецепт хлібних чипсів. А я недавно зберегла рецепт хлібних сухариків, але ще не встигла їх зробити, може кому знадобиться рецепт. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
Пока свет есть, принесу рецепт прикольных чипсов хлебных. Вчера сделала. Рецепт утилизация! И тоже от шефов. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
Ні, ліпити їх не важко і не довго, це не манти , там головне зробити правильне тісто, щоб не розварювалося і не розлазилося. Що б отой мішечок з фаршем і соком донести рота і не втратити дорогою ні краплі -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
Надо в закромах порыться. Есть проф. рецепт прям с гаммулечками. И начинки разные с граммулечками)) от очень грузинского грузина шефа. Рецепт принесу и тайну технологии. Переходим от пельмешек к хинкали! Но лепить их...... -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
Нашла у проф. поваров рецепт. Надо пробовать. Тесто пельмени,манты и тд. 240 мука 40 крахмал кукурузный Щепотка соли 80 кипяток 80 вода комнатной Т Соединить сухие. Залить кипятком. Перемешать,насадка крюк. Дать немного остыть и ввести воду комнатной Т. Вымесить. Отлежка 30-40 минут или ночная отлежка в холодильной камере. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
Я з вами))) -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Коник and one other reacted to musinka for повідомлення в темі
Які рум'яні и апетиті блінчики. Я хоч і наїлася, но один блінчик би з'їла. Сутичка грізного теж хочу, настоящего, но нам такий супец недоступний. А у нас сьогодні варенички с картоплю і м'ясом. Частину заморозила, а частину з'їли. К чаю зробила Леніву ватрушку І ще є піца. Но її не покажу. Бо чогось фотка не збереглася. Йшла на роботу, клацнула на камеру, а прийшла на роботу- фотка немає. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
Свєта, це щось дуже схоже пельмені, але ліпиться так, щоб фарш був відкритий, як наче в корзинці, і вариться на пару. Це дуже спрощено і по-лінивому. А є класичний узбецький рецепт, так там в рублене м'ясо додається картопля кубиками, ще якісь овочі. Ті я ніколи не робила, бо впевнена, що не зможу їх зліпити. У мене і вареники виходять всі різнокаліберні, а тут загорнути в маленький шматочок тіста скільки начинки і ще щоб воно і не розлізлося - це точно не для мене. А сьогодні в інстаграмі надивилася як дівчинка чи корейка, чи китайка ліпила такі красиві манти квіточкою, такі гарні, всі однакові, рівненькі. Стала я собі їх ліпити, так я ж люблю щоб мінімум тіста і максимум начинки! Ті всі квіточки були в мене схожі на мішечки з зав'язочками А як тільки менше фаршу - виходить більш-меньш, але ж одне тісто їсти, нє, не годиться, поліпила як знала, такі й поїли -
1 point
Торт "Букет подсолнухов"
Natali06 reacted to спокусницЯ for повідомлення в темі
Пенополистирол для подставки Мастика для листьев, травки и стеблей Фольга и пищевая пленка Деревянные шпажки SugarVeil и коврик Молд для брошек Крем Торт Подложка ламинированная Салфетка Скотч Клей насадки для крема лист и звездочка Способ приготовления Я, как увидела торты Надежды Карманцевой (Юдановой), так и потеряла сон! Думаю, не только я! Думала, думала, а потом увидела мастер класс в журнале ТортДеко за февраль 2013г. Татьяны Северинцевой! И тогда решилась! Сразу хочу попросить прощение за качество фоток. На тот момент осталась без фотоаппарата, только мобилка Может когда-то получится заменить на более качественные! Но принцип вы поймете, и поймете, что в таком варианте нет ничего сложного! Собираем торт-шарик. Мне кажется, что для такого торта не подходят "шатающиеся" составы, нежные суфле. Разве что торт не будет перевозиться. Я собрала торт, охладила, а потом подровняла, срезав не нужные, выступающие части. Торт отправился опять в холодильник, а я приступила к подставке. Вырезала круги из пенополистирола, склеивала их клеем (сейчас я уже не склеиваю, а просто протыкаю тремя деревянными шпажками ) Потом канцелярским ножиком обрезала лишнее, придавая нужную форму. Готовую подставку смазала клеем карандашом, обернула фольгой, а сверху туго и в несколько шаров обернула пищевой прозрачной пленкой. Эту "вазу" установила на круглую подставку с салфеткой. Соединяла их все теми же шпажками. На верхную часть приклеила ламинированную круглую подложку Установив торт на подставку, я его тоже приколола шпажкой Дальше, вроде все понятно по фоткам Если нет, спрашивайте, буду добавлять -
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Я не робила, але їла. Перший раз в Абхазії, зовсім не поняла шр воно таке. А зараз інколи трішки собі купляю заморожені. Вони всі з часником і спеціями, Вова таке їсть не може, тому мі живем без хінкалів теж. -
1 pointЯ робила Колись давно було таке. Мені подобалося, правда там з тістом доводилося погратися, зараз рецепта вже не згадаю, пам'ятаю лише, що тісто робилося з льодяною водою і в декілька прийомів. Тісто досить круте, а я ще тоді якось не додумалася його вимішувати в хлібопічці, на хінкалі у мене пів дня йшло. Зате смачно. Зараз, мабуть, полінилася б.
-
1 pointДумаю, що таки так - піци вже немає)
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Наташшшка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Неля, нічого не знаю. Нема фотки - нема піци. -
1 pointЯ сьогодні на ринку купила сало, на мій подив сало впало в ціні, те що раніше коштувало 180-200 грн., я сьогодні купила за 120 грн.
-
1 pointСвета, ти майже вгадала. При витрушуванні хліба, кришка відкрилася і весь м'якуш вивалився. Ще такого у мене не було . Зате тепер у мене багато скоринки, вірніше хліб це одна сплошна скоринка
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
От я б поїла грибного супчику. Але грибів в нас немає. Тільки шампіньони в супермаркеті і іноді гливи. То не для супа, з ними не той суп. Продають в нас жіночки на базарі довгеньки нитки з сушеними грибами, ніби з западної України возять. Але я щось не купляю, не довіряю. Моя сусідка завтра їде в Луцьк на хрестини онучечки, попрошу її там мені купити грибів. Ото і супчик буде добрий! -
1 pointКакой же он вкусный. Я испекла в 2 формах 20 см диаметр,разрезала пополам. Крем маскарпоне с сливками. Конечно фото не очень,и украшатель я так себе,торт для дома. НО было шикарно.
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Напекла млинців по рецепту моєму (на воді який), тільки у воду добавила грам 100 кефіру. Млинці чудо вийшли. Було м*ясо з супу, додала вареної картопельки і смаженої цибульки - ось і начинка. Вийшло 18 фаршированних млинців і ще 5 штук просто до чаю. Смачні! -
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Дівчата, дуже смачний пиріг -
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ого, оце вечеря "по-взрослому". Я б дала тільки пару млинців. -
1 pointІрочко,дякую...ми витримаємо,та вже й трішки краще стало,тим паче у нас газ є і перший поверх,нам легше,дітям важче,у них будинки всі на електриці,щей й діти малі,та й то не скиглять,коли не запитаю,у них завжди все чудово .... Чомусь згадала ...онук,шість років...загадував на Новий рік три бажання :перше,щоб Путін помер,друге: щоб море все почистили від мін...і ,трохи подумавши, -і все...більш нічого не треба...
-
0 points
-
Newsletter