Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

В 04.02.2025 в 18:31, УкраІнка сказав:

А якщо використати замість кефіру в пиріг або кекс?  

У Ані - Qween був рецепт кексів "с красивой шапочкой",  так там можна різні варіанти молочки брати.

Ось він : 

Так, вже один пакет викинула, а завтра спробую другий відкрити і якщо не гіркий, то зроблю ті кекси.

Дякую!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, в мене поруч з домом є фірмовий кіоск від підприємства АЛАН.  Вони продають свою продукцію і м*ясо, м*ясо тільки свинина, бо курятину не беруть у виробництво. Виробляють всілякі ковбасні вироби і тільки вищого сорту по ДСТУ, там нема навіть 1 сорту і нема ТУ. Вся продукція дорога, бо якісна и смачнюща. І от в них появилося нове - отака нарізка в упаковці десь біля кіло, ціна 184 грн/кг. Смачнюща!!! Там і куски буженини, і нарізка бекон, і ковбаса буває. Подивіться, може й у вас таке продають, то беріть без вагань, дуже смачно!

А от така буженина, як шматами лежить, продається більше 400 грн за кіло. 

20250305_081507.thumb.jpg.ff03e9e285dfcb3f0a0dd6d5e0b1da36.jpg

20250305_081540.thumb.jpg.314bfa1fc61dc88aff94b111cb1bf561.jpg

Поділитися повідомленням

Вчора пекла на подарунок своїй начальниці велику вісімку з тіста, ще оставалося тісто і я наваяла отаких пиріжків! Дві круглі булки без начинки, остальне з абрикосовим джемом своїм. Вже штук 5 пиріжків з*їв... і я допомагала. Купила сухі дріжджі Саф для здобної випічки, це бомба! Піду ще наберу.

Вісімку забула сфоткати, красива була!

20250308_144225.thumb.jpg.c704ec8b8f151369c14a4a106cdc1984.jpg

А вона сьогодні приїхала до мене додому і поздоровила квітами, рошенівською коробкою Київ вечірній і подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся!:girl_haha:

20250308_144243.thumb.jpg.7e7cf7c3a22a6d0c8ed87563df53e377.jpg

Змінено користувачем Справжня господиня

Поділитися повідомленням

Зі святом, дівчата!

Поділитися повідомленням

Анічка,  дівчатка зі святом!

IMG_2409.jpeg

Поділитися повідомленням

В 08.03.2025 в 13:07, Справжня господиня сказав:

... подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся!:girl_haha:

Господиня, не обмажусь, а купи на всю суму одну класу люкс помаду (я дивилась.. можна знайти). Бо ти того варта. :girlhand:

Поділитися повідомленням

Девчатки, появились много разных интересностей.

Сковородки, утятницы, кастрюли - алюминий и нержавейка премиум сегмент. Очень хорошие антипригарные покрытия.

Чашки, ложки, вилки, тарелки - большой ассортимент. Я вам все здесь просто показать не смогу.
Вы можете написать мне в личку 097-903-82-24 и скажите что с муки.

https://invite.viber.com/?g2=AQAPDFByCZaKCEvlHWX0S2gnzr93AkwmdNLYo9DYvgpJ7iYDS4SS%2BHaYnyzPgvII можете в вайбере посмотреть, там есть фотки и цены. И постоянно прибавляется. Будут и чайники и всякая мелкая бытовая. И дешевле (хорошее слово).

Поділитися повідомленням

В 28.12.2024 в 18:13, Olima сказав:

Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково  попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. 

Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення.

IMG_20241228_200131.jpg

А мы тоже с таких пили у подружки. Они реально огромные.

Мне в последнее время нравятся чашки с двойным дном. Есть 2 серии: одна - можно в посудомойку, вторая - нельзя. Так вот то, что нельзя - немного другие (прозрачность стекла). А те что можно - прозрачность такая просто прелесть. Что-то типа "под хрусталь". В итоге можно наблюдать как чай заваривается, листья опускаются. И пить приятно как цвет меняется наблюдаешь. Лучше теплое держат - эффект от стенок как в термосе. И даже 500г есть. Но вот по форме тоже часто вспоминаю именно такие как вы скинули. По-моему они топчик) И уже не делают...

Поділитися повідомленням

image.thumb.png.78bd1a3c4a45bd382851d994147d84ef.png*Форма для паски* – ідеальна для святкової випічки! 🎂

💙 Вуглецева сталь – рівномірний нагрів та міцність
💙 Антипригарне покриття – мінімум мастила, випічка не прилипає
💙 Можна мити в посудомийці
💙 Витримує температуру до 250°C

⚖️ 12×10 см – 207 грн
⚖️ 14×12 см – 231 грн

📲 097-903-82-24 - дівчатко знижка форуму 10%. Тільки це дуже терміново. Ми вже відгружаємо зі складу. Потім неможливо буде. Вони дуже круті по якості. Це гарнюські.

Поділитися повідомленням

Дівчата, привіт. Маю таке питання - яку глазур краще зробити на пасочки для довгого зберігання? Пектиму панетоне на заквасці, вони самі по собі можуть довгенько лежати. А от в глазурі не впевнена. Ну і самі розумієте, умови зберігання непередбачувані там, куди пасочки поїдуть

Поділитися повідомленням

Ланочка, дякую! Думаєш, на желатині норм буде? Не попливе через температуру, не зіпсується? Бо я вже думаю, може взагалі не прикрашати?

Поділитися повідомленням

Глазурь для паски, папушника, панеттоне
40 г миндальной муки 60 г сахара 6 г крахмала 2 г какао — порошка 8 г подсолнечного масла 25 г белка Смешайте все ингредиенты до однородности. После того, как тесто для Панеттоне подойдет в форме, с помощью ложки нанесите глазурь так, чтобы она полностью покрыла поверхность теста. Декорируйте миндальными хлопьями, цельным миндалем и жемчужным сахаром. В нижней части проколите формы насквозь двумя длинными шпажками. Разогрейте духовку до 170С. Выпекайте около получаса до равномерного золотисто-коричневого цвета. Достаньте Панеттоне из печи и подвесьте в перевёрнутом виде до полного остывания. Варианты глазури Вариант 1 100г мука ореховая (лесной) 300г сахар 100г мука Т65 120г белок Вариант 2 100г миндальная мука 300г сахар тростниковый 17г крахмал кукурузный 17г крахмал картофельный 125 г белок
Лучше наносить так
Смешайте все сухие ингредиенты.
Добавьте белки, хорошо перемешайте, оставьте в холодильнике на сутки.
Перед использованием согрейте массу, перемешайте венчиков или металлическим шпателем, чтоб довести ее до нужной консистенции.
Поместите в кондитерский мешок, наносите на поверхность изделия по спирали от центра к краю, не касаясь краев формы.
Посыпьте рубленным миндалем или миндальными хлопьями и жемчужным сахаром.
В завершении присыпьте через сито сахарной пудрой.

Прекрасно переносит заморозку уже на пасочках

Поділитися повідомленням

В 08.04.2025 в 12:09, Наташшшка сказав:

Думаєш, на желатині норм буде?

Оксана СпокусницЯ против желатиновой. (хотя у Анечки она получается долгого хранения) .Счс  Оксана прибежит и все напишет. Лично мне нравится макорнад. Вместо миндальной - любую ореховую муку

Поділитися повідомленням

Привіт! Так, проти. Хоча сама по собі, це улюблена глазур.  Але, коли  доходить діло до останнії пасок,   ми її знімаємо і викидаємо, бовіддчуття, що їй  вже не добре.  

В 08.04.2025 в 12:13, lana19 сказав:

Глазурь для паски, папушника, панеттоне
....

Ось цю не робила, але так як воно печеться, думаю краще буде.

А я, коли передавала хлопцям, то робила  або мокре безе ( йому на пасочках потрібно дати час підсохнути) 

Немає опису світлини.

або звичайний айсинг.

Нет описания фото.

Поділитися повідомленням

Я для довгого зберігання поливала плавленим цукром. Просто по ньому посипала кольоровою посипкою. Так баба робила, так і я колись робила. зараз не печу. Цукор плавиш, як для льодяників (на кожні 3 ложки цукру одну ложку води). з лимонкою. Можна без неї

Поділитися повідомленням

Світлана, я тут. У нас все нормально, я не в Сумах мешкаю. У Інни із Сум також все нормально. Ці тварі поцілили у центр міста, вже більше трьох десятків загиблих. 

Змінено користувачем Olima

Поділитися повідомленням

В 13.04.2025 в 11:12, Olima сказав:

Світлана, я тут. У нас все нормально, я не в Сумах мешкаю. У Інни із Сум також все нормально. Ці тварі поцілили у центр міста, вже більше трьох десятків загиблих. 

Я потом уже вспомнила, где ты. На эмоциях написала.

ТВАРИ!!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Це м'яко сказано... Рідкі [****]и..

Поділитися повідомленням

Дівчата, зробила дуже смачний рецепт, готуйте!

Поділитися повідомленням

Зробила новий рецепт

Бачу я одна щось готую, всі тільки лайкають.

Поділитися повідомленням

Таке я люблю. А останнім часом частенько роблю філе курки підсмажити невеличкими кусочками і туди додати пачку замороженої овочевої суміші wok, в АТБ продається. Ще за бажанням можна в кінці додати трохи варений рис або булгур. Якось ніколи не купували такі суміші, окрім мексиканської, а тут в інтернеті натрапила на такий спосіб використання цієї суміші і нам сподобалося. 

IMG_20250422_135424.jpg

Поділитися повідомленням

В 22.04.2025 в 09:23, Справжня господиня сказав:

Бачу я одна щось готую, всі тільки лайкають.

І ще я) У нас перший в цьому сезоні зелений борщ з молодою кропивою і шпинатом) смачноооо

Поділитися повідомленням

В 22.04.2025 в 10:56, Olima сказав:

Таке я люблю. А останнім часом частенько роблю філе курки підсмажити невеличкими кусочками і туди додати пачку замороженої овочевої суміші wok, в АТБ продається. Ще за бажанням можна в кінці додати трохи варений рис або булгур. Якось ніколи не купували такі суміші, окрім мексиканської, а тут в інтернеті натрапила на такий спосіб використання цієї суміші і нам сподобалося. 

Оце прям про мене, але я роблю геть по-лінивому: у велику скляну каструлю викладаю курячі стегенця, замариновані в сметані з гірчицею в зернах, накриваю її рідною перевернутою кришкою, а в кришку висипаю пакет заморожених овочів, збризкую їх оливковою олією, підсолюю і в духовку. За пів години у мене вечеря з м'ясом і гарніром) Але отакої суміші я не купувала, треба буде зайти, спробувати, дякую за наводку

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз