Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09.08.2023 in all areas

  1. 2 points
    Elenka

    Пирожные ,,Белочки"

    Яйца 4 шт. сахар 2 ст кефир 1 и 1/4 ст. маргарин 250 г мука 3 ст. ванильный сахар 1 п. сода 1 ч.л. уксус 1 ст.л. КРЕМ сгущенка 1 банка масло 200 г ваниль орехи молотые 1/2 ст. стакан 250 мл ПРИГОТОВЛЕНИЕ: Яйца взбить, добавить сахар и взбивать до его частичного растворения. Добавить кефир, размягченный маргарин, соду, гашеную уксусом. ванильный сахар. все взбить слегка. Добавить муки. хорошо вымешать. Тесто выливное получается. консистенции сметаны. Выпекать на противне. застеленном бумагой при 180* до готовности. Для крема масло взбить , порциями добавить сгущенку(не вареную), взбить. Крем должен быть не плотный для лучшей пропитки пирожного. Крем можно ароматизировать ванилью или коньяком. Дать основе остыть, затем стаканчиком среднего диаметра вырезать кружки. Остатки перетереть к крошку. Каждый кружок разрезать попалам (вдоль), промазать кремом нижнюю часть, посыпать орехами, положить второй кружок, смазать этот "бутерброд" кремом сверху и с боком, обсыпать крошками. Сверху посыпать орехами молотыми. Пирожному дать несколько часов пропитаться. Пирожные получаются оч. нежными и вкусными. Пирожных получается много(штук 20). Примечание: Здесь можно использовать любой сливочно-масляный крем. Я в этот раз пирожные готовила с заварным сметанным кремом. Получилось очень вкусно!
  2. 2 points
    N@T@

    Пікулі із мультика Спанч Боб

    Ингредиенты: Нарізані кільцями огірки - 1кг Нарізана ріпчаста цибуля (напівкілтцями) - 250г Сіль - 2 ч.л. Яблучний оцет 6% - 350мл Цукор - 300г Куркума - 0.5 ч.л. Французька гірчиця - 2 ст .л. Чорний перець горошок - пів ч л Метод На 1 кг порізаних кільцями огірків (на ці пікулі огірки можна і косі, і пузатенькі, на тертці Бьорнер - пісня) додаємо нарізаної ріпчастої цибулі (напівкілтцями - на тертці Бьорнер), додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 3 години. ⠀ Через 3 години злити сік, додати яблучний оцет, цукор, куркуму, французьку гірчицу, чорний перець. ⠀ Добре перемішуємо, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, готуємо 3 хв. і розкладаємо по стерилізованим банкам. ⠀ Перевертаємо, кутаємо і залишаємо до повного охолодження. Три роки вже роблю! Зберігаються нормально, по смаку, як з бургера Макдональдс! ⠀ Джерело: juli_co.ok Украіна Київ Війна росії з Україною День 525
  3. 2 points
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    У меня тоже такой есть. Молоко нормально взбивает.
  4. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    У мене є, тільки старий ще ікеївський, йому вже років десять. Річ безумовно класна і потрібна, гаряче молоко на капучіно збиває на відмінно. А от хотіла ним збивати гірчично-медовий соус для салатів - не тягне. Для соусів я знайшла прекрасну ручну механічну збивалку. Зараз знайду своє відео, похвалюся)
  5. 2 points
    Elenka

    Пирожные ,,Белочки"

    Заварной сметанный крем Сметана 20% - 300 г Яйцо - 1 шт. Мука - 2 ст. л. Сахар - 120 г Ваниль Масло слив. - 200 г Приготовить емкость для водяной бани, можно замешать в ней сметану, яйцо, сахар, муку, ваниль. Смешать до однородности и варить на бане до загустения. Затем остудить, накрыв пленкой в контакт. Масло сливочное взбить и добавлять заварную массу частями. Крем густой, хорошо держит форму, присутствует небольшая кислинка.
  6. 2 points
    Дачниця

    Пирожные ,,Белочки"

    Білочка на черзі. Треба тільки до дому доїхати
  7. 2 points
    Домашній хліб. Борошно та кефір творять чудеса. Інгредієнти: Кефір - 200 г Сіль - 2 г Вода - 100 г Борошно - 490 г Розпушувач - 2 г Вершкове масло - 50 г Кріп Часник Спосіб приготування: В миску наливаємо теплий кефір, олію, насипаємо цукор та сіль, наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо; Додаємо борошно та перемішуємо; Вимішуємо тісто, формуємо кулю та розрізаємо її навпіл, потім нарізаємо шматочки тіста та формуємо маленькі кульки; Накриваємо кульки легкою тканиною та залишаємо на 10 хвилин; Соус: До вершкового масла додаємо часник та кріп, перемішуємо; З кульок формуємо млинчики, розтягуючи тісто; На розігріту сковорідку викладаємо млинчики з тіста та підсмажужмо з двох сторін; Смачного)
  8. 1 point
    Наташшшка

    Перець Халапеньо маринований

    Ингредиенты: Перець Халапеньо Маринад: 1л води 1 склянка цукру 2 ст.л солі 100гр оцту 3-4 ст л олії Метод Можна додавати солодкий перець, цибулю-порей, шалот або ріпчасту. Халапешки бажано збирати в технічній стиглості, він тоді менш гострий. Перець нарізаємо кружальцями товщиною десь 3мм. Чистити від насіння чи ні - вирішуйте для себе самі. З насінням - гостріший, але чистити від насіння значно довше)) Солодкий перець я сажу тоненький довгенький - саме для того, щоб так само кружальцями його додавати в цю заготовку. Цибуля теж кружальцями (тому бажано її брати довгу вузьку, порей - ідеально) Маринад закип'ятити, закидаємо туди порізані овочі, з моменту закипання з овочами проварюємо 5-6 хвилин, розкладаємо в банки, закатуємо. Все Я банки напихаю щільно, тому мені цього маринаду вистачає на досить велику кількість перцю. Це я до того, що на два кущики можна навіть третю частину маринаду робити)) В принципі, так можна закрити і просто солодкий перець, без гострого. Мої Халапешунчики Вибрала два відра. Завтра буду закривати. Оля-Olima! Дякую за фото! Україна Київщина Війна росії з Україною День 529
  9. 1 point
    Lika_N

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Хорошо что про эту насадку сказала,видела где две продают,еще думала,зачем вторая)) Спасибо.
  10. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Зараз буду виправлятися, прорекламую ще один корисний ґаджет) Чомусь не можу вставити своє відео, тому ось фото з інтернета. Фірму рекламувати не буду, бо вони відмовилися йти з росії, бачила схожі ноунеми, тримала в руках - наче нічим не відрізняються від фірмового. Головне, як надумаєте брати, не беріть повністю металевий, бо я купила на дачу - геть не якісний, поршень заїдає, з ручки мастило витікає, одне розчарування. Збиваю таким міксером соуси на салати, збиваються до консистенції майонезу за хвилину, яйця на омлет, головне збивати у вузькій посудині, я збиваю в стакані. 20230411_183728.mp4
  11. 1 point
    N@T@

    Пікулі із мультика Спанч Боб

    Оксана, смак зараз трохи не такий, вони через місяць не такі оцтові. І оцет має бути 6% яблучний, натуральний.
  12. 1 point
    N@T@

    Пікулі із мультика Спанч Боб

    З телефону пишу вперше)) Олька , я внесла корективи в приготування. Я заварювала маринад: тобто огірки злила, 150 мл води+оцет+ цукор, куркума, зерна гірчиці - закипятила, потім в киплячий маринад додала огірки цибулею, кип' ятити 3 хв але на вогні довше, тому що огірки ж холодні , їм час потрібен. Додала в кінці мілко порізаний кріп , перемішала і по банкам.
  13. 1 point
    Олька

    Пікулі із мультика Спанч Боб

    Наталочко,я правильно зрозуміла : сік весь зливається,з рідини залишається тільки оцет?
  14. 1 point
    В мене цього року огірки на дачі беруть реванш за всі роки вирощування. Я навіть трохи вже втомилася від них. Але отакі я ще не пробувала, обов*язково зроблю баночку.
  15. 1 point
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    И снова я )) В составе этого пятноудалителя содержится - Оптический отбеливатель Оптический отбеливатель — это не что иное, как люминесцентный краситель. Может содержать хлор! Глубоко проникая в волокна ткани, он поглощает ультрафиолетовый свет, отражая видимое человеческому глазу голубое свечение. В результате создается визуальная иллюзия идеальной белизны, сияющей чистоты ткани. Важно понимать, что оптический отбеливатель не выводит пятна и не делает белье чище. Проявляясь под ультрафиолетовыми солнечными лучами, он лишь маскирует желтизну или сероватый оттенок многократно постиранной белой одежды. Оптический отбеливатель поможет на время вернуть сияющую белизну посеревшему или пожелтевшему в результате многочисленных стирок белью. На время! И так как это краска - она с каждой стиркой накапливается на ткани и потом (скорее всего) начнет облезать, образуя мелкие катышки на ткани.
  16. 1 point
    спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Де брати, то вже тобі вирішувати. Але, як на мене, потрібно спробувати усе і вирішити, що тобі підходить. Вперше, цей кисневий відбілвач брала в групі вайбера ( зараз його вартість 135 грн за кг. В АТБ таке є, вага 200 гротже вартість без доставки 100 грн, приблизно. В Аврорі такий А ще, чудово видаляють плями таблетки для посудомийки. Тай взагалі, розведений порошок для посудомийки миє на кухні усе шикарно! ( за це відкриття теж дякую, Свєтіку) Я купила на пробу ось такий некондішен пігулок для посудомийки . Насипаю як порошок, ціна шикарна! Миє гарно ( і оце його я додавала в пральну машинку, для прання плям) https://www.olx.ua/d/obyavlenie/10kg-tabletki-dlya-posudomoyki-nelikvid-poroshok-denkmit-w5-miele-i-dr-IDQ4Xwy.html мені прийшло усе у вигляді порошку, шматочки пігулок маленькі. Зараз на Олх є і ще дешевше, подібний товар.
  17. 1 point
    Ингредиенты: Вода или овощной бульон - 2,5 л Огурцы - 4 крупных Кабачки белые - 3 средних Корень сельдерея - 1 шт Стебель сельдерея - 1 шт Картофель -3 шт Чеснок - 4 больших зубка Укроп - 1/4 стакана Грецкие орехи для подачи Соль по вкусу Растительное масло - 1чайная ложка Метод Подготовленные овощи опускаем в кипящую подсоленную воду и варим до мягкого состояния. Добавляем масло, нарезанный чеснок и укроп (немного укропа оставьте для подачи). Даем покипеть ещё минут 5, разбиваем в блендере. Подаем с укропом и раздавленными в крошку грецкими орехами. Вот такой диетический летний супчик. Легкий и ароматный. Нам понравился. Он получился почти авторским. По крайней мере, я не нигде не находила подобного. Планировался суп только из огурцов. Есть такие огурцы, которые и в салат уже не пойдут и консервировать не годятся - старые, крупные. На ум пришёл суп и началось творчество, но как-то пустовато было в кастрюльке, тогда в ход пошли сородичи огурца - кабачки, естественно, много зелени и практически несколько капель масла. Смачного!
  18. 1 point
    Pitochka

    Лєчо по домашньому

    Ингредиенты: Перець Болгарський - 10 кг Помідори - 10 кг Оцет - 300 гр Цукор - 3 скл Олія - 3 скл Сіль - 6 ст ложок Чорний перець горошок Метод Помідори перемелюємо на сік, заливаємо у велику кастрюлю. Чистимо перець, нарізаємо смужками і додаємо до соку. Засипаємо всі інші інгрідієнти і ставимо на вогонь. Від моменту закипання варимо 15-20 хвилин. На дно кладемо 2-3 горошинки чорного перцю Швидко розливаємо по стерилізованих банках і закривємо. Обов'язково укутуємо мінімум на 6-8 годин. З цієї кількості продуктів виходить 18-19 літрових банок
  19. 1 point
    Інгредієнти: Куряче стегно - 6 шт Сіль, перець Картопля - 1700 грам Морква - 110 грам Цибуля - 160 грам Томатна паста - 90 грам Сметана - 120 грам Вода - 1 літр Кріп Спосіб приготування: З курячого стегна вирізаємо кісточки, солимо та перчимо; На розігріту сковорідку наливаємо олію та викладаємо курячі бедра, солимо та перчимо, підсмажуємо з двох сторін курячі бедра; Чистимо картоплю, моркву та цибулю; Нарізаємо цибулю кубиком; Моркву натираємо на терці; Підсмажуємо моркву та цибулю на сковорідці; Робимо соус: томатну пасту, сметану та воду, перемішуємо та заливаємо соусом тушковану цибулю та моркву на сковорідці, протушковуємо; Нарізаємо кріп; Додаємо кріп до сковорідки; Нарізаємо картоплю кільцями, додаємо сіль та перець; В форму викладайте кільця картоплі та викладаємо курячі бедра зверху; Залийте все соусом та накриваємо фольгою; Ставте в розігріту до 230 С (446F) на 1 годину; Потім зніміть фольгу та запікайте без фольги 5-7 хвилин;
  20. 0 points
    Lika_N

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Я одна без него)))))что ли Сидят,молчат)))
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×