-
Публікації
1 459 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
331
Справжня господиня last won the day on 26 червня
Справжня господиня had the most liked content!
Про Справжня господиня
-
Звання
Ветеран
- День народження 28 червня
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Днепр, Тополь
-
Род занятий
писинерка
-
Настоящее имя
Светлана
Відвідувачі профілю
Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам
-
-
-
-
Наталя, цікавий спосіб. Завтра спробую. Вова любить кабачки іменно в борошні обжарені, а я не люблю, коли воно горить в олії. Зараз набадяжила паштет, ох і смачнющий! Ще 2 дні тому пожарила кусками свинячу печінку, купила по акції розморожену. Руки до неї ніяк не дійшли, стояла в холодильнику. Там же поруч в кастрюльці скучала в бульоні відварна свинина 2 шмата, яку я випадково розморозила замість фаршу і прийшлося її зварити. Вчора мене за це вже заїла совість (вона в мене є, оказується!) і я натушила трошки цибульки і моркви. Сьогодні прийшла з роботи і прокрутила все це боХатство на мілкій решітці м*ясорубки. Додала бульончику, ляпнула добряче майонезу свого, підсолила, десь півчайної ложки мускатного горіху (правда, дууууже старезного) і ще полила розтопленим вершковим маслом. Перемішала все це і як спробувала... ледь зупинилася! Ну така смакота!!! Ще відварила зараз два величеньких свинячих язика, я їх люблю. Не знаю, що з ними буду робити, придумайте мені. Саме легше просто з*їсти з майонезом, можна зробити заливний язик. А ще?
-
-
Справжня господиня bookmarked повідомлення в темі паштет в банках печеночно-мясной
-
-
-
-
-
-
-
-
Таня, замість молока лий сироватку, гарні будуть млинці. Я взагалі на воді роблю, подивись, мій рецепт тут повинен бути. Смачні, нормальні, я такі завжди роблю для фаршування.
-
-
-
-
-
Дорогенька наша НАТАШШШШКА! Поздоровляю тебе з ювілеем! Хай здійснюються всі твої мрії, хай всі твої рідні завжди будуть поруч, здоров*я тобі та наснаги. щось я не можу поставити красиву листівку, на роботі глючить планшет дарую тобі віртуальний букет на 50 троянд (і ще одну на майбутне для нерівного рахунку)
-
-
Сьогодні псіханула і під завивання чергової сирени під вікном наробила чебуреків. Хай вони повиздихають вже!!! А я нажеруся чебуреків і будь що буде! Вийшли ну такі добрі, такі вдалі!!! Тісто тонюсеньке, слоїться, фарш смачнющий вийшов! Зробила 10 чебуреків і один з рештків останній поменше. Ото на фото все, що залишилося. Вова зараз чай собі робить і сказав, що з*їсть ще один. Гулять так гулять, бо як ракетою накриє, то буде потім жалкувати за той чебурек, що не з*їв. Тісто робила за новим рецептом, мука вода сіль олія оцет. Смачно!
-
В мене все нормально. Що вчора трапилося, то геть дуже далеко від мене.
-
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Справжня господиня відповів в тему Natali06 в Сад, огород ..Выращиваем сами
Оля, потішила ромашками. Мені батько завжди на мій день народження дарував ромашки, всі роки. Але вже 5 років мені не дарять ромашки... так сумно стало... -
-
Я б даже не думала.
-
-
Наталя, цілий зібраний торт! Він становиться м*якішим від крему (для цього і сметана!), коржі не хрумтять. Я крема роблю трошки більше і ще додатково можу краєчки коржів знизу промазати, де вони не прилягають до нижнього коржа. Звісно, він не такий м*який, як Бостонський чи навіть Наполеон, але зовсім не твердий.
-
Ось зробила тему, печіть!
-
Рецепт привожу полный Тесто: 6 желтков взбить с 1.5 ст.сахара, добавить 250 г мягкого маргарина, 1 ст.л. майонеза, 1 ч.л. соды гашенной лимонным соком, ваниль, 3 стак. муки. Замесить мягкое тесто. Разделить на 3 шара и на полчаса в холодильник. В это время готовим белковую массу: (см. уточнение ниже) 6 белков взбиваем до крепкой пены,постепенно добавляем 2 стак. сахара. Берем 1 часть нашего теста, руками распределяем на противень, тесто очень пластичное и корж получается тоненький. У меня размер торта 30х40, хватило и угостить и налопаться вдоволь! Наносим 1/3 часть белковой массы,"надёргиваем" ложкой и печём при температуре 160 град. примерно полчаса(*надёргивать ложкой достаточно только один корж, который будет верхним. Совет - белковый крем наносите не доходя до края теста 1 см, а то белок увеличивается в размерах и вылазит за край. Также поступаем с остальным тестом. Должно получиться 3 коржа. Крем: 200 г масла взбиваем с банкой варёной сгущёнки. Можно в крем добавить пару ложек сметаны 20% для смягчения вкуса. Половину крема мажем на первый корж, посыпаем 2-3 ст.л. рубленых орехов (я делаю только с поджаренным арахисом, чтобы как настоящий Сникерс). Сверху кладем второй корж и также мажем остальным кремом и посыпаем орехами. Далее кладем сверху третий корж. На него наносим хаотично шоколадную глазурь и посыпаем орешками.(*я только шоколадом украшаю) Теперь мои поправки. Такой большой торт я пекла в офис на ДР и пару раз на заказ. В основном делаю половину рецепта по упрощенной технологии. Если позволяет размер протвиня из духовки, то лучше на нем разместить сразу все три коржа с белками и выпечь, так гораздо быстрее. Если не получается, т.е. вы хотите коржи сделать немного больше, тогда печь по одному. Но из практики - белки лучше всего сбивать для каждого коржа отдельно прямо перед выпечкой (т.е. все поделить на 3 части и по очереди сбивать). Это правило и для большого рецепта, тогда белки не осядут, пока дойдет очередь до последнего коржа. Крем тоже делать половину, его хватает! Я торт с боков не украшаю никак, вот он так и выглядит аля "голые торты", есть в нем какая-то брутальность. Торт надо печь за 1-3 дня до употребления, он должен настояться. Держу его в квартире, в пакете, ничего ему не делается. Мои попытки делать торт не таким сладким пресекались мужем на корню. Пробовала этот торт с вариациями крема и вариациями с сахаром. Ну вот на мой вкус - самый вкусный он именно в родном варианте. Это же Сникерс, а батончик же сладкий и с арахисом. Делала на заказ этот торт в 90% мужчинам, ну очень они его любили. Я сама люблю этот торт, он реально вкусный и необычный. Пробуйте, не пожалеете!!! Тем более, он не очень трудоемкий, и удобно, что можно сделать заранее. К огромному сожалению, утрачены мои пошаговые фото и фото с разрезом. Когда снова буду делать, то нафоткаю. Рецепт взят на ХП, автор Лека, которой уже нет давно.
-
Наталка, ввечері напишу, після роботи.
-
-
Так, це заварне тісто як на еклери. Таня, тут на форумі є вже Тропіканка, навіщо плодити рецепти. Ну в мене інакший рецепт і інакша форма, але суті це не міняє. Натуся, ну не можу я просто так робити торти, це і продукти, і мій мораторій на солодке. Вчора рилася в своїх фотках, але іменно покрокових не знайшла! Саме за цей день, коли я їх робила, немає жодного фото. Опис є, фото немає. Сьогодні ввечері ще пошукаю розріз і загальне фото. Там торт нескладний, можу опис дати, якщо так вже треба. Доречі, а в мене день народження в суботу, ми з тобою майже разом будемо святкувати.
-
Так, в Фантазії, там його створили і він досі є візитівкою Дніпра.
-
Куряче філе в вершковому соусі
Справжня господиня відповів в тему Справжня господиня в Птица / Дичь / Крольчатина
Таня, оце зроби, бомба!!! -
Таня, привіт! Ні, Снікерс мені не на часі, на наступній неділі буду знов пекти Тропіканку, половину собі і половину пригощу свою начальницю. А Снікерс обіцяю викласти, якщо знайду свої старі фотки.