Перейти до вмісту

Справжня господиня

Пользователи
  • Публікації

    1 285
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    248

Справжня господиня last won the day on 30 серпня

Справжня господиня had the most liked content!

Про Справжня господиня

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 28 червня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Днепр, Тополь
  • Род занятий
    писинерка
  • Настоящее имя
    Светлана

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ось тільки напекла! Тільки витягла з духовки і вирубили світло! Вспіла!!! Фоткала вже з ліхтариком в руці, ще гарячі. Рогалики дуже смачні, повидло малинове магазинне.
  2. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    аня, вперше про таке чую.
  3. Анекдот дня. Військовослужбовець пише, що ми тут в Курській області зараз двіжуємо, наловили купу руських, взяли в полон і типу проблема: ну, мало транспорту, не знаємо, як їх типу пакувати, вивозити. Але, здається, придумали одне цікаве рішення, вам сподобається… І він же через деякий час пише: який мобільний крематорій?! Що ви мелете?!
  4. https://apostrophe.ua/ua/news/society/2024-08-13/kurskiy-malchik-v-trusikah-stal-geroem-seti/328428 Девочки, скопировать не получается, просто откройте ссылку. Я ржала на работе как ненормальная, комменты огонь!
  5. Вот наглядный пример, что мы не "адиннарот"!
  6. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Нарешті я сьогодні спробувала ту селеру, думала вже не дочекається мене. Сьогодні повинна була вийти моя напарниця, я вранці сплю-відсипаюся і раптом о 8-20 вона мені дзвонить і говорить, що їй ще погано, нудить і ще понос. Ото я зраділа... ну що поробиш, встала одягатися. Її послала магазин відкривати і накзала не мені дзвонити, а хазяйці. Потім мені хазяйка подзвонила і сказала бути вдома, вона сама сьогодні буде в магазині, бо завтра щоб я була. Миколаївна, відпочивайте, бо якщо ви ще день на роботі то самі впадете надовго. Та хто ж там буде відпочивати, бо холодильники пусті, їжи немає, гора прання, ще й зранку впустила з рук банку з молоком і на полу озеро з острівками скла... Поїхали в Варус, набрали всього, робочий вечір не за горами розбирати то м*ясо та рибу. Короче, весело мені, справжній релакс(((((( А салат з селери, яблука і майонеза дуже сподобався і мені, і Вові. Отак.
  7. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    сама не захворій! я сьогодні знову на роботу, вже 5 день поспіль, тяжко... спина вже не гнеться...
  8. Справжня господиня

    Наші улюбленці

    Наталя, як зворушливо! Ти неймовірна, що так панькалася з кошенятком, який був однією лапкою на райдугу. Читала і серце завмирало, як там далі. Навіть не можу уявити того звіра вагою 88 грамів. Я сире тісто на булки таке роблю, дивитися нема на шо. Здоров*ячка твоєму Х*ю!
  9. Сьогодні подивилася на їхню роз**бану колону техніки з живою силою в Курській області. Пишуть, що в КАМАЗах було повно солдатиків, майже ніхто не вижив. От знаєте, я не злорадію, але мені не капельки їх не шкода. Мені боляче за тисячі наших і воїнів, і просто мирних людей, якіх отакі солдатікі нищили і нищать протягом 2,5 років. А от знищили ворога і на моїй землі саме вони вже нічого не подіють. Катюзі по заслузі.
  10. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Селера буде чекати мене до завтра, сьогодні визвали на роботу, бо моя змінщиця захворіла.
  11. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Сиджу на роботі, мух ганяю...
  12. Справжня господиня

    Ліниве варення

    Ингредиенты: Яблука/груші Цукор Лимон Метод З такого способу готування виходить чудовий результат. Це варення ідеально підходить для начинки пирогів, пиріжків, рогаликів! Його смачно просто їсти без нічого. Груші (яблука) вимити, нарізати шматочками. У форми, придатні для використання в духовці, насипати фрукти і зверху притрусити цукром. Кількість цукру залежить від стиглості та солодощі фруктів. У мене груші були дуже солодкі, тож я на кожну скляну форму сипала по 2 ст. л. цукру. Також можна трохи посипати ваніліном (ванільним цукром). Яблука можна посипати корицею. В кожну форму в мене вміщається 1,2-1,3 кг нарізаних фруктів. У мене великі скляні форми SIMAX, обидві стають поруч в духовку. На ці дві скляні форми я використовувала 1 середній лимон. Лимон зі шкірою порізати невеликими шматочками та посипати зверху груші. Не хочете кислоти у варенні – не кладіть лимон зовсім або покладіть небагато, для аромату. Як посипали цукром - не перемішувати! Форми поставити в духовку 200 град. на 30 хв. Через півгодини витягнути та перемішати, знову поставити в духовку. Перемішувати кожні 30-40 хвилин. Але можна й не перемішувать. Тримати в духовці варення до потрібної консистенції. Вра[****]те, що при охолодженні варення трохи густіє. Прямо з духовки розкладати варення у стерильні банки та закрити. Зберігається чудово! Я якось вимкнула яблучне варення увечері і забула його витягнути з духовки. А вранці ми з чоловіком виявили чудові мармеладові шматочки яблук! До банок вони не дожили, з'їли та не помітили. Можна не чекати загусання варення і розкласти в банки його напіврідким. Якщо після остигання у формі варення вам здасться рідким, його можна знову поставити в духовку і довести до потрібної кондиції. Варення "ледаче" тому, що не треба стояти над ним, помішувати, зливати, заливати... Повірте, що така заготовка дуже відрізняється смаком від звичного вареного варення. Це варення дуже нагадує цукати. Я так "ліниво" роблю яблука та груші, взимку саме ці банки з'їдаються першими. Додам, що саме яблучне воно виходить просто бомба! Ми його з чоловіком мимохідь зжираємо просто з форми, і пастилу робити не треба! Пи. си. Я таке варення роблю кілька років, мене навчила моя подруга. Варення не закисає у банці, можна робити взагалі без цукру. Пропорції виключно на ваш смак! Зберігається чудово в квартирі в коморі. Дані фото були зроблені для участі у конкурсі, взяла груші, що було під рукою. Після конкурсу мій рецепт було надруковано у журналі "Свати" №6 жовтень 2015р.
  13. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Яка зелень ще? Яка заправка салату?
  14. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дякую за відгуки. А супчик буде наступний, якщо ця селера зайде спочатку. Зараз треба типу легкого салатику, бо я сьогодні і завтра на роботі до 8 вечора.
  15. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, help me. Купила в АТБ невеличкий пучечок стебла селери. Ми його раніше ніколи не вживали, ну от так склалося. Та й сам корінь дуже рідко, тільки зелені листя купувала на базарі для квашених синіх. Задача - є трохи стебла, грам 300. Що з нього можна приготувати незаморочливого, простенького, щоб Вові сподобалося і я його далі купувала. Про всякі креветки з авокадами не згадуйте, не куплю.
×