-
Публікації
1 513 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
350
Справжня господиня last won the day on 19 вересня
Справжня господиня had the most liked content!
Про Справжня господиня
-
Звання
Ветеран
- День народження 28 червня
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Днепр, Тополь
-
Род занятий
писинерка
-
Настоящее имя
Светлана
Відвідувачі профілю
Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам
-
Игорь, на дно стелю пергамент и все хорошо.
-
-
-
-
-
-
Дівчата, завалялися в мене від приготування ікри чималенько тушкованої моркви з цибулею. Захотілося квашених синеньких, але йти в магазин не хотілося, знайшла в себе всього 2 синіх, ні туди, ні сюди. І я зробила ліниві квашені¡ Сині порізали кружальцями, відварила в підсоленій воді хвилин 4_5. На дно посуди виклала шар синіх, зверху шар моркви, часник слайсами (щоб краще Вова бачив його), знов шар синіх і шар моркви. Добре б ще селери листя для запаху, але не було. Накрила все добро тарілкою і стояло 2 доби в теплі, підкисло. Тоді полила олійкою, притрусила петрушкою і в холодильник. Ну дуже смачно¡ тепер часто буду так робити, ще хочу заморозити так для удобства взимку.
-
-
Елена, дякую за довіру. Сподіваюсь, що взимку буде смачно.
-
-
-
-
-
-
Сині 3 кг Цибуля 1 кг Помідори 1 кг Морква 600-700 г Перець болг. 1 кг Перець гіркий 1-2 шт. Сіль 2 ст.л. Цукор 4 ст.л. Оцет нуль Чорний мелений перець за смаком Часник за смаком Сині запекти або відварити, положити під гніт, щоб стік сік (можна не ложити). Почистити від шкірки. (я запікаю в мультиварці на Випічці 35-40 хв.) Цибулю порізати і піджарити до золотавості на олії. Додати потерту моркву і тушкувати до м*якості. Цибулю з морквою прокрутити на мілкої решітці на м*ясорубці, положити в каструлю/пательню/казан з товстим дном. Почищений перець прокрутити на м*ясорубці, додати до моркви, тушкувати прибл. 10 хв. Помідори прокрутити на м*ясорубці, додати до маси, тушкувати 5-10 хв. Сині прокрутити на м*ясорубці, додати до маси, тушкувати 5-10 хв. Додати сіль-цукор-перець-часник, якщо треба олію, тушкувати ще 3-5 хв, помішуючи. Оцет не треба! Розкласти в підготовлені банки, закатати. Можна не укутувати, я 10 років нічого не укутую. Я роблю по 1/3 рецепта, мені так зручніше. Вихід 1,5-1,7л. Навіть не пам*ятаю, де я взяла той рецепт, зазвичай в мене записано. Мабуть десь в коментах, не знаю. Але роблю цю ікру вже років 5. Дуже вдалий рецепт! От все мені за смаком! Тільки на сіль треба пробувати в кінці, бо вона зараз різної солоності. Подивилася, в нас ніхто не давав рецепту ікри з синіх, тілько є один аж 14 року. Зробіть, не пошкодуєте. Так, трохи морочитися треба, але це дуже смачно! А на хлібчик взимку... та й салка шматочок...аааа!!!!!
-
Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2
Справжня господиня відповів в тему Elenka в Овощные
Олена, придивлюсь до перцю в нашому АТБ. Зацікавили мене своїм перцем. Я хоч і не дуже страждаю за таким, але іноді хочеться "пощекотать вкусовые рецепторы". -
Справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2
-
Хочу подякувати Нелі за чудовий салат і подякувати Еленці за перенесення сюди. Готую цей салат ще з ХП, дуже подобається смак и легкість приготування. Готую завжди 2 рази по 3х0,5л, нам достатньо. От на днях готувала соус Долміо, там теж базилік, а на залишках саме цей салат пішов. Дуже смачний!
-
-
Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2
Справжня господиня відповів в тему Elenka в Овощные
Олю, може де й є в продажу, я пишу по нашому базару. Скільки разів питала про цицак, ніхто таке не знає. Одного разу фермери сказали, що колись виростили небагато, але попиту майже не було. В наших .бенях таке не популярне. І всеж ці перці різні на вигляд, я б не сплутала. Ось цікава інфа, читати до кінця https://graf-semena.com/product/tsitsak-tsitsac/ -
-
Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2
Справжня господиня відповів в тему Elenka в Овощные
Оля, це різні перці. Цицак в нас не вирощують. Він слабогострий, скоріш пікантний, а Ріг набагато гостріший. Вони і виглядають по-різному. -
-
-
-
-
Дівчата, а що ви з такою кількістю того укусу робите¿ От стоїть в мене пляшка магазинного яблучного оцту, то вона в мене роки два і ще є.
-
-
Вчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить.
-
-
Таня, може так само і зварю. Спитаю сина, що хоче. В нас на півміста відключають воду на 2 доби. Ото буде мені сьогодні і завтра веселуха на роботі... хоч би не впасти...
-
Воно шматочками невеликими, десь 1х1,1х2 см. Чи треба взагалі скибочками нарізати? Думаю ще синові зварити, но то вже не раніше вівторка, завтра на роботу на 3 дні.
-
Сьогодні спробували це варення. Ну не знаю, солодка маса, жовтенька, густенька. Такі смачні персики і якесь незрозуміле варення. Чи я просто чекала чогось неземного, а "вон оно че, Михалыч".
-
Коротше, шкірочка знялася дуже добре, сама здивувалася. Вже наварила варення і варю компот з залишків. Завтра ще куплю персиків і ще хочу варення і закатаю компотом на зиму. Персики по 40 грн набагато вигідніше малини по 200.
-
Дівчата, підкажіть - з персиків для варення шкірку знімати??? Купила дешеві смачнющі соковиті персики, хочу зварити варення з Желфіксом. З них шкірочка знімається частково, кісточка відходить легко. Їх буду дрібнити шматочками. Так як, знімати? Бо прийдеться їх чистити як картоплю...