Перейти до вмісту

Справжня господиня

Пользователи
  • Публікації

    1 516
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    351

Справжня господиня last won the day on 20 вересня

Справжня господиня had the most liked content!

Про Справжня господиня

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 28 червня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Днепр, Тополь
  • Род занятий
    писинерка
  • Настоящее имя
    Светлана

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Наталя, не питай. Майже була істерика, як змогла зайти в квартиру, пустили на 15 хв. забрати саме необхідне. Нас зараз не пускають, наші два під*їзда зараз оглядають різні комісіі, можливо, признають аварійними чи на відновлення. Сина поки забрала до себе в квартиру, поживе з нами, доки проясниться все. Бігаю по всяким службам (ЦНАП, СБУ, поліція, виконком тощо), бо треба велику купу всього. Отак "брати" піклуються, щоб мені не нудно було тихо і спокійно жити. СУКИТВАРИНЕНАВИЖУ!!!!!!!!!
  2. Это моя квартира, в ней живёт зачеркнуть жил мой сын. Слава богу ни царапины¡ 20 сентября 2025 года 6-10 утра
  3. Справжня господиня

    Ікра баклажанна з овочами

    Палич, от ти і сам без мене все зробив. Вибач, в мене зараз не все добре, тому не можу відповідати вчасно і розгорнуто. Дякую тобі, що написав свої вражння. Якщо ікра сподобалася, то вже сам можеш зробити собі корективи.
  4. Справжня господиня

    Ікра баклажанна з овочами

    Игорь, на дно стелю пергамент и все хорошо.
  5. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, завалялися в мене від приготування ікри чималенько тушкованої моркви з цибулею. Захотілося квашених синеньких, але йти в магазин не хотілося, знайшла в себе всього 2 синіх, ні туди, ні сюди. І я зробила ліниві квашені¡ Сині порізали кружальцями, відварила в підсоленій воді хвилин 4_5. На дно посуди виклала шар синіх, зверху шар моркви, часник слайсами (щоб краще Вова бачив його), знов шар синіх і шар моркви. Добре б ще селери листя для запаху, але не було. Накрила все добро тарілкою і стояло 2 доби в теплі, підкисло. Тоді полила олійкою, притрусила петрушкою і в холодильник. Ну дуже смачно¡ тепер часто буду так робити, ще хочу заморозити так для удобства взимку.
  6. Справжня господиня

    Ікра баклажанна з овочами

    Елена, дякую за довіру. Сподіваюсь, що взимку буде смачно.
  7. Справжня господиня

    Ікра баклажанна з овочами

    Сині 3 кг Цибуля 1 кг Помідори 1 кг Морква 600-700 г Перець болг. 1 кг Перець гіркий 1-2 шт. Сіль 2 ст.л. Цукор 4 ст.л. Оцет нуль Чорний мелений перець за смаком Часник за смаком Сині запекти або відварити, положити під гніт, щоб стік сік (можна не ложити). Почистити від шкірки. (я запікаю в мультиварці на Випічці 35-40 хв.) Цибулю порізати і піджарити до золотавості на олії. Додати потерту моркву і тушкувати до м*якості. Цибулю з морквою прокрутити на мілкої решітці на м*ясорубці, положити в каструлю/пательню/казан з товстим дном. Почищений перець прокрутити на м*ясорубці, додати до моркви, тушкувати прибл. 10 хв. Помідори прокрутити на м*ясорубці, додати до маси, тушкувати 5-10 хв. Сині прокрутити на м*ясорубці, додати до маси, тушкувати 5-10 хв. Додати сіль-цукор-перець-часник, якщо треба олію, тушкувати ще 3-5 хв, помішуючи. Оцет не треба! Розкласти в підготовлені банки, закатати. Можна не укутувати, я 10 років нічого не укутую. Я роблю по 1/3 рецепта, мені так зручніше. Вихід 1,5-1,7л. Навіть не пам*ятаю, де я взяла той рецепт, зазвичай в мене записано. Мабуть десь в коментах, не знаю. Але роблю цю ікру вже років 5. Дуже вдалий рецепт! От все мені за смаком! Тільки на сіль треба пробувати в кінці, бо вона зараз різної солоності. Подивилася, в нас ніхто не давав рецепту ікри з синіх, тілько є один аж 14 року. Зробіть, не пошкодуєте. Так, трохи морочитися треба, але це дуже смачно! А на хлібчик взимку... та й салка шматочок...аааа!!!!!
  8. Справжня господиня

    Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2

    Олена, придивлюсь до перцю в нашому АТБ. Зацікавили мене своїм перцем. Я хоч і не дуже страждаю за таким, але іноді хочеться "пощекотать вкусовые рецепторы".
  9. Справжня господиня

    Баклажаны с помидорами и базиликом

    Хочу подякувати Нелі за чудовий салат і подякувати Еленці за перенесення сюди. Готую цей салат ще з ХП, дуже подобається смак и легкість приготування. Готую завжди 2 рази по 3х0,5л, нам достатньо. От на днях готувала соус Долміо, там теж базилік, а на залишках саме цей салат пішов. Дуже смачний!
  10. Справжня господиня

    Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2

    Олю, може де й є в продажу, я пишу по нашому базару. Скільки разів питала про цицак, ніхто таке не знає. Одного разу фермери сказали, що колись виростили небагато, але попиту майже не було. В наших .бенях таке не популярне. І всеж ці перці різні на вигляд, я б не сплутала. Ось цікава інфа, читати до кінця https://graf-semena.com/product/tsitsak-tsitsac/
  11. Справжня господиня

    Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2

    Оля, це різні перці. Цицак в нас не вирощують. Він слабогострий, скоріш пікантний, а Ріг набагато гостріший. Вони і виглядають по-різному.
  12. Справжня господиня

    Уксус яблочный в домашних условиях

    Дівчата, а що ви з такою кількістю того укусу робите¿ От стоїть в мене пляшка магазинного яблучного оцту, то вона в мене роки два і ще є.
  13. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить.
  14. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Таня, може так само і зварю. Спитаю сина, що хоче. В нас на півміста відключають воду на 2 доби. Ото буде мені сьогодні і завтра веселуха на роботі... хоч би не впасти...
  15. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Воно шматочками невеликими, десь 1х1,1х2 см. Чи треба взагалі скибочками нарізати? Думаю ще синові зварити, но то вже не раніше вівторка, завтра на роботу на 3 дні.
×