Перейти до вмісту
  • Сообщения

    • Воно Як тостер.щасунула булочки,продаются готові,і сосиски. І вискакує ,як тостер. Тоді береш в булочку кладеш ,що хочеш,я шматочок огірочка, гірчицю,кетчуп,сосиску. В в такому ,як ти показуєш таке не скласти. Цілий сендвіч💛💙
    • Таня, не, я інший хотіла А в той твій я навіть не уявляю, як воно діє і що на виході. 
    • Свет,туди вставила булочки і сосиски,і ось тобі хот Дог. 
    • Сьогодні робила цю запіканочку з того, що було вдома  Замість кефіру  - сироватка,  замість манки  - борошно з твердих сортів.  А ще забула відокремити білки та жовтки....  Але на результат це не вплинуло! Мені з борошном навіть більше сподобалося.   
    • Не уявляю, як це в однакових банках кожен вид. В мене огірки в банках і 1л, і 1,5, і 2 л. Яку банку взимку треба, ту і відкриваю. І видів банок же не багато, в мене ідуть і в ,05, і в 0,7, і в 0,9 і 1л. Який залишок в каструли маю, ту банку і беру, от і різні виходять. Це все інше, крім огірків і помідорів, помідори в мене йдуть в тару від 1,5 до 3л (є 1,8,  2,7 всякі). Банки я підписую вже років 30, не менше. Як з*явилися в продажу оті кольорові цінники, так і використовую їх. Ліпляться добре, знімаються гарячою водою. Кожний рік в мене інший колір цінників, так легше бачити стару банку в купі. На ціннику пишу рік (00,,,,22,,,,25), іноді на варення пишу ще й назву. А якщо пробую якись новий рецепт, то пишу №... чи назву, а в тетрадці воно в мене записано по номерах та чиї і звідки. Можу поруч на другому ціннику зробити якусь помітку (без оцту, солі 1 ст.л....) Іноді взагалі можу рецет написати, щоб не забулося. 
    • Таня, а що за апарат? Я колись мріяла про девайсік, що пече такі собі сосиски в тісті. 
    • Це про мене. 😀 Теж все підписую. 
    • О,Светуль,вітаю. А я купила апарат для хот дога для дітей, задоволення не принесло. Нащо купила...
    • Світлана, з покупкою тебе, хай служить довго і чекаємо нових фото.
    • У мене як таких лайфхаків і немає, я мало консервую, але: - помідори обов'язково закриваю у великі 4-х літрові банки з широкою горловиною - можна закласти багато помідор, м'ясистих, їх легко закладати в таку банку, і головне, їх легко діставати, - консервую тільки під кришку твіст, бо не вмію ключем закривати, - банки стерилізую в мікрохвильовці, у мене духовка-мікрохвильовка, великий об'єм робочої камери. За один раз запхнула всі банки, налила в кожну на палець води і на 7 хвилин включила мікрохвильовку. Кришки проварюю. - стараюся один вид консервації закривати в однакові банки - так легше ідентифікувати, складати, і взагалі симпатичніше) - і найголовніше - все обов'язково підписую, бо хоч і мало консервую, іноді кручу в руках ту банку: що це? коли це закривалося?
    • Я позавчора псіхонула і купила собі новий планшет! На роботі була і намагалася синові відправити гроші по П24. А воно зависає, а воно тормоз, а воно глючить... бо в мене той планшет десь 13 року народження ще й куплений не новий, там андроїд 4!!! Зараз багато на нього не закачати, бо пише "ваше устройство не поддерживает". Задовбалася! І спитала у хлопчика з сусіднього ломбарду, а він з-під поли запропонував (вони його ще не ставили на продаж). Ну і я купила. Другий день довбаюся дома, все устанавлюваю, переношу, допомагає дівчинка з сусіднього "Ремонту телефонів". В мене на роботі чого тільки немає! Тепер хоч нормально працюю на планшеті, та фотки повинні бути кращі.
    • У мене вся консервація стоїть у погребі, але він досить вологий, тому іржа на кришках - вічна проблема. В минулому році експериментувала: - частину кришок (за порадою знайомих) густо намазувала вершковим маслом та обгортала харчовою плівкою.  Толку ніякого! Ще й масло запліснявіло.  - частину кришок обгортала фольгою.  Цей варіант мені сподобався.  Поки що всі кришки без іржі. Не знаю, як далі буде, бо варення, наприклад, у мене може не один рік стояти.     Щодо виробника кришок, то я не дуже звертаю на це увагу, беру, які по акції трапляються. Але в мене кришки зазвичай чоловік закатує, то мені не треба зусилля прикладати. 
    • Я теж не стерилізую, бо не бачу сенсу.  Банки по 0,5 - 1 л мию в посудомийці, потім ще можу сполоснути гарячою водою з-під крану, але не завжди.  Більшого об'єму - руками під краном.    Огірки накриваю, все інше  - ні. 
    • Світлана, мені дуже приємно, що стала корисною! Я про цей спосіб читала давно, але все якось скептично відносилася. А тепер сама, якщо жарити, то тільки так.
  • Дні народження сьогодні

    1. nestr
      nestr
      (55 років)
×