Перейти до вмісту
  • Сообщения

    • Забула ж фото показати! Оце Вова собі кусман відрізав. А це я трошки до кохве
    • Лена, несу подяку за цей торт, а від мого чоловіка особливу подяку! Зробила його на Новий рік, сьогодні на сніданок розрізали. То треба було бачити мого Вову!!! Він над цим тортом очки закатував і стогнав мов та чайка! Він дуже полюбляе всі бісквіти з кремом, то цей торт вразив його в саме серце! М*якесенький, просочився за 2 дні кремом, зверху шоколадна глазур (правда, я вчора готову з пакета зробила, теж на вершковому маслі). Робиться торт швидко, недорогий, нескладний, ну дуже смачний! Дякую за рецепт, буду часто пекти.
    • Ну, я давно не сплю. Завжди рано просинаюся. Хоч коли лягу. А НР сплю. Як казав  мій Саня, він і без нашого бдіння прийде. То у 20-00 випила келих вина з сиром та смаженими помідорами, запила кавою з цукеркою та лягла дивитися "наш" рітуальний новорічний фільм. "П'ятий елемент". під нього і заснула. Вітаю всіх з  Новим роком! Хай 2025 рік накриє лавиною щастя, здоров'я , любові,  успіху і процвітання. 
         Бажаю  чарівного року наповненого цікавими зустрічами,  захоплюючими подорожами і безцінними моментами.  Нехай збувається  все про що мрієте. Миру, добра Вам і Вашим родинам та всього найкращого у Новому році! Хай усі повернуться додому. Живими.
    • Шо, спите ще? А деякі (пошепки - Я) вже роботу працюють. І навіщо ото сьогодні тут до 8 вечора сидіти я не знаю, можна було взагалі з обіду вийти. На вулиці 2-3 людини, все навкруги зачинено, навпроти мене кіоск ковбасний і той не працює. Одна я як дунька. Ну і  ладненько, гроші свої зароблю за зміну. Вчора прибігла з роботи о 18-20 і скоріш ту качку запікати, салати рубати, торта мазати... Ми з Вовою завжди сідаємо проводжати старий рік десь о 19-30 чи 20 годин, а тут качка ще сира, кров іде, то я на стіл метнула що готово і так їли. Потім Вова дотерпів до 23 і все, звалився спати. А мене чомусь жор пробрав, то я вночі відірвала від тої качки крила і сиділа смакувала під промову Зелі. А потім спати завалилася. Зранку вже ту качку порізала, смачнюща!!! А тортик, тортик...!!! Піду в тему спасибку понесу.  
    • Всіх бандерівців і хвашистів  і просто порядних людей вітаю з прийдешнім Новим роком!   
      Нехай в наступному року здохнуть усі росіянці (в тч ху@ ло), які підтримують цю війну! Але спочатку нехай відчують на своїй шкурі все те, що відчули українці.
      Усім нашим щиро бажаю міцного здоров'я!
      Перемоги нам! Слава Україні!
    • Буду завтра робити салат з броколі та авокадо: відварену броколі розібрати на дрібні суцвіття, авокадо порізати на вузькі дольки, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком та полити соусом з гірчиці в зернах,  часнику, оливкової олії + сіль, перець, лимонний сік.  Робила його колись теж на новий рік, смачний, легкий Ще згадався мені колись дуже у мене популярний майонезний салат: Шампіньйони порізати соломкою, обжарити з цибулькою. Картопля в мундірах, яйця варені, зелений консервований горошок, солоний огірок. Все порізати соломкою, додати жарені гриби, заправити майонезом. Ситно і смачно.  
    • Я перестала додумувати за людей,якщо так каже..він свідомо так хотів сказати. В мене досить довго сиділо..питаться оправдать..не хочу більше..і стало легше..
    • Наталя, згадала я дуже швидкий салат і дуже смачний, який робила в закази. Треба купити готову мексиканську суміш заморожену пакет (або 400 г), на пательні протушкувати її без олії хвилин 10-15, щоб квасоля стала м*якішою.  Охолонути, додати в неї копченої ковбаски соломкою типу салямі грам 150-200 і заправити майонезом. Бомба! Бутерброди я не робила, але туди йдуть всілякі риби (оселедець, лосось, ікра, шпроти), гриби, мариновані огірочки, томати чері, зелень. Можна паштети на маленькі  крекери видавити кулінарним мішком насадкою зірочка, можна і готові корзиночки вафельні купити для цього.
    • Спечу багети, куплю авокадо, нап'юсь мартіні і буду його закусювать канапками з печінкою тріски))
    • Я просто не розумію. Не можу все це в голові своїй вкласти. Може я тупа? Чесно, втомилась кожен день переживати\нервувати\чекати плюсика...Вигоріла...Не маю сил.  Кажу свекрам - в вас внук на фронті з першого дня! У відповідь - ой, не починай.
    • А я авокадо просто ложечкою люблю їсти, без нічого. Мені смачно. 
    • О, це до мене! Я авокадово-печенківотрісковий маніяк!)  Значить так, авокадо вибираємо щупаючи - має бути під пальцями м'яке, але не квашня, і не в'яле. Як тільки знайшла м'яке авокадо - потихеньку починаєш відколупувати у нього хвостик. Якщо відстав відносно легко і місце під хвостиком зелене - бери, якщо місце під хвостиком коричневе, або хвостик неможливо віддерти - залишай. Найкраще у нас в магазинах вибирати сорт хаас, він такий більш кругліший і буває темнозеленого або темнобордового, майже коричнево-чорного кольору. Я з авокадо найбільше люблю гуакомолє. Роблю з мінімум інгрідієнтів: авокадо, дістати м'якоть, добре збризнути лимонним соком, виделкою розім'яти в пасту, посолити, вичавити туди часник, додати оливкової олії. Розмішати, намазити ним грінку, чи просто хлібчик, зверху викласти печінку тріски. 
    • В мене цієї печінкі тріскі - залежі! Шо, купить авокада і забацать для себе закусон? А я авокадо вибирати не вмію
  • Дні народження сьогодні

    1. SmokieBlue
      SmokieBlue
      (65 років)
    2. Valerka
      Valerka
      (54 роки)
    3. vazonov11
      vazonov11
      (41 рік)
    4. Марусенька
      Марусенька
      (43 роки)
×