Перейти до вмісту
  • Сообщения

    • Наталочка, а я от перший раз  в житті  побачила таку птаху. Хоча це дивно. Птах то нічний,а прилетів серед  білого дня. Може істи хотів ? 
    • О, це ж пугач! Згадалося, як в дитинстві мені виділили окрему свою кімнату, а я мала, років 7, така щаслива і горда тим була, але все ж боязно було там самій спати) і батькам признатися не хотіла, що мені страшно, бо це ж ціла пригода спати в своїй кімнаті) Я любила вночі з ліжка вдивлятися в зоряне небо, верхівки дерев, це було так містично і цікаво) Аж якось однієї ночі лежу, дивлюся в ніч і тут бачу на ліхтарі, навпроти вікна, в місячному світлі ось такого величезного пугача. Сидить нерухомо, великий, надутий і здоровенними очиськами з отими грізними бровами дивиться мені прямо в очі. Він не кліпає, і я не кліпаю, і не дихаю) Скільки часу пройшло - не знаю, пів ночі, точно) Аж тут мама, наче як щось відчула, зайшла до мене в кімнату - пугач повільно і поважно хлопнув крилами і полетів. Ох і страшно мені тоді було! Але в той же час якось захопливо і цікаво) А маму я тоді від себе не відпустила до ранку) Скільки років пройшло, а я досі це пам'ятаю)
    • Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця)  і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти)  чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу)   470039219_8727799413997574_6058527562292110501_n.mp4  
    • Кому цікаво наші Дніпровські ціни. Сьогодні прочитала в новинах, що після 16 числа підуть вгору ціни на копченості, рибу, молочку...щось ще там було, забула. https://dnepr.express/ru/post/gde-v-dnepre-deshevle-vsego-kupit-produkty-dlya-novogodnego-stola-analiz-cen-i-sovety
    • Світлана, гарні оладки та сирники. А ще як додати сметану, то ваапще !!!
    • Вспіла до відключення світла! Сирнички та оладки, сметанку просто потім додала.
    • Дякую, дівчата. Спробую. В мене щоковини лежить купа і підчеревина є.   
    • Оля нагадала мені давній спосіб приготування підчеревини - в пакетах варити. Ще в 80х так робила - тонку підчеревину скручувала рулетом, вкладала в пакетик, зав*язувала щільно, потім це вкладала ще в пакет, зав*язувала і в ще один. Повітря з пакетів випускала. Потім все це в каструлю і варила години дві. Охолоджувала. В самому першому пакеті разом з м*ясом получалася смачна юшечка з жирком. А сам підчеревок буж м*якесенький, смачний!  От такий собі су-від саморобний! Наталочко, може тобі так зробити?
    • Наташа, колись раніше я робила щось схоже на таке в мультиварці на режимі пар в корзинці для пару. Маринувала сало, потім його в пакет для запікання відправляла і в пакеті режим на пару 1 годину. А тоді витягти з пакету, витерти салфеткою і трохи в духовці запекти чи в мікро під гриль трохи для кольору. Кусочки робити невеликі, тоді було нам смачно,  потім забулося про таке приготування, зараз з цим рецептом згадала той забутий. 
    • Дівчата, а якщо без мульті-скороварки, то як готувати? Чи не вийде? В нас м'ясо вже з місяць по 130грн можна взяти(домашнє, свинина) Курятина, заррраза, не дешевшає(мені ж на джерки треба)
    • Посміялася з сала-адідас. В нас базарне все ще дорожче, чим в магазині. Але я купляю в Варусі домашне м*ясо, там дешевше базару, але трохи дорожче магазинного. Так якість же ж! Магазинне якесь рихле, мокре, блищить. А домашне сухе, красиве, аж пахне по-іншому, і котлети смачніші. Я завжди хожу в понеділок-вівторок, бо вони ті дорогі частини (корейка, шия, грудинка...), що не попродали у сб-нд, ріжуть кусками і вже продають під назвою гуляш по ціні десь 140. Я завжди беру 1,5-2 кіла, сортую сама - на котлети, на плов, на піджарку, на відбивні буває.  А молочка і в нас подорожчала. Я творог беру на базарі жирний по 180, всі так продають. Середній по 150, віяний по 140. Завжди беру середній в однієї Свети, вона приїжджає тільки в сб, в неї завжди дуже свіже, бо вночі відкидає той творог. Вона в 9 вже майже розпродає все, в 10 їде додому, тому бігаю до неї до роботі о 7 ранку. Вова з язвою миттю чує саму малу кислинку, а її творог лежить в мене в холодильнику майже неділю і не кисне!!! Тільки в п*ятницю вже я чую.
    • Світлана, у нас в цьому році ціни на м'ясо свинини щось підозріло низькі. Ось я вчора м'якоть на фарш взяла по 170 грн., підчеревина - 140, балик -190, вирізка 200-220, а сало-адідас по 200 грн. Раніше таке було по 250 грн. Це домашні свині, не магазинні. Зате молочка дуже дорога, домашній творог 160грн, банка 3-л.молока 120. Не можу зрозуміти чому м'ясо по ціні творога.  
    • В нас підчеревина дорожче, в магазині десь 150, я беру в Варусі домашню по 180. Оля, фотка валить з ніг! Тепле салко саме то! Та й ще з хроном! 
    • Ох і смачне фото, отой розріз з мняском, ммм
    • А ми вже сьогодні півшмата з'їли. Вчора купила пузанину якраз 800 грам як в рецепті, разрізала на дві частини, наготовила спеції, сухого часнику не знайшла, мабуть у джерки останній раз використала, тому сало обмазала звичайним давленим часником. І сухого кропу у мене взагалі ніколи не має, обсипала з морозилки сирим. Все інше по рецепту і у мене чимало ще спецій залишилося, чому не зрозуміло. І це ще без кропу і часнику, а то б ще більше залишилося. Ще забула, солі мені здалося малувато, то я зверху ще присолила.  Ніч в холодильнику, з ранку в скороварку, ще толком сало не вистигло, салко ще таке не застивше, але мені таке більше наравиться, тому вже відсмакували пів шматка . Спеції залишилися, тому треба знов купляти підчеревену і готувати. Тим більше що її ціна 140 грн кілограм, а смачно дуже за невеликі кошти.  
  • Дні народження сьогодні

    1. Booker34R
      Booker34R
      (34 роки)
    2. DeandreRic
      DeandreRic
      (34 роки)
    3. JudsonHend
      JudsonHend
      (38 років)
    4. LisetteMju
      LisetteMju
      (39 років)
    5. MargaritoP
      MargaritoP
      (36 років)
×